zaterdag 22 november presentatie bibliofiele uitgave DE STEKEN!

Met trots presenteert de Drukkerswerkplaats Gouda op zaterdag 22 november onder het impressum Sub Signo Leonis een prachtige bibliofiele uitgave van De Steken van Querido-dichter Sasja Janssen. Deze genummerde bundel, met een unieke ets van de Japanse kunstenares Yuriko Miyoshi, vervat in Japanse bindwijze door Goudse bindgroep onder leiding van Wilma van Ipenburg, is een staaltje van uitstekende fine printing, waarbij vorm en inhoud wederom tot in de finesses zijn afgestemd door de Goudse Drukkerswerkplaats.

Een parel!

De Steken, geschreven in opdracht van Sub Signo Leonis, is tevens opgenomen in Janssens laatste, veelgeprezen bundel Ik trek mijn species aan.

Tijdens de presentatie, ten werkplaatse van de Drukkerswerkplaats in de inmiddels veelbezochte Chocoladefabriek Gouda (Kleine Amerika 20, Gouda), zal de dichter zelf uit eigen werk voordragen. Dat mag niemand missen!

Het programma:

  1. Ontvangst met koffie en thee (14.00 uur)
  2. Om 14.30: Voorzitter Pieter Stroop van de Stichting Drukkerswerkplaats Gouda: ‘Enige inleidende opmerkingen over het werk van Sasja Janssen en de Goudse bibliofilie’
  3. Voordracht door de dichter zelve
  4. Meesterontwerper Peterpaul Kloosterman licht de productie toe
  5. Een optreden door componist/gitarist Klaas ten Holt
  6. Overhandiging eerste exemplaar aan Sasja Janssen
  7. Verkoop van De Steken en signeersessie door de auteur
  8. Borrel na (circa 16.30)

De presentatie is gratis. Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te stur